Kaarelan Ratsutallin tuntivarausjärjestelmä

HUOMIO RATSASTAJA - LUETHAN HUOLELLISESTI UUDET KORONAOHJEET TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Käyttäessäsi kalenteria, muistathan valita "vartalon mitat" ja ryhmäsi tason.

Jos sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, muistathan muuttaa ne myös kalenteriin.

* MUISTA, ETTÄ TUNTIMUUTOKSET - TUNNIN POISTO, KORVAUSTUNNIN VARAAMINEN TAI TUURAAJAN NIMEN LISÄYS, ON TEHTÄVÄ SAMAN PÄIVÄN TUNNILLE ARKISIN KLO 12 MENNESSÄ JA LAUANTAIN TUNNILLE PE KLO 21 MENNESSÄ. SEN JÄLKEEN TEHTYJÄ MUUTOKSIA EI HUOMIOIDA.

JOS OLET TEHNYT TUNTIPERUUTUKSEN ARKISIN KLO 12 JÄLKEEN SAMAN ILLAN TUNNILLE TAI LAUANTAIN TUNNILLE PE KLO 21 JÄLKEEN, NIIN POISTAN TUON VAPAUTUNEEN CREDITIN SINULTA. JOS OLET ONNISTUNUT VARAAMAAN TUNNIN VIELÄ KLO 12 JÄLKEEN, NIIN SE EI OLE VOIMASSA OLEVA VAAN OSALLISTUMINEN TULLAAN POISTAMAAN KALENTERISTA NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA.

* Jos olet lisännyt itsesi jonoon jollekin tunnille etkä mahtunutkaan sinne mukaan, niin kalenteri katsoo tuon kreditin tulleen käytetyksi. MUISTA SIIS KATSOA KALENTERISTA, OLETKO PÄÄSSYT MUKAAN TUNNILLE JA POISTAA ITSE TUO JONOPAIKKA ARKISIN ENNEN KLO 12 JA LAUANTAIN TUNNEILLE PE ENNEN KLO 21, NIIN KREDIT VAPAUTUU UUDELLEEN KÄYTETTÄVÄKSI.

*JOS VARAAT KORVAUSTUNNIN ESTERYHMÄSTÄ, TARKISTATHAN ETTEI RYHMÄN TASO OLE SINULLE LIIAN VAIKEA. LISÄKSI, KUN VARAAT KALENTERISTA ESTERYHMÄÄN PAIKAN, MAKSA TUNTIEROTUS 3 EUROA HETI, ETTEI SE UNOHDU EIKÄ SITÄ TARVITSE RUVETA ENÄÄ TARKISTAMAAN. JOS EI EROTUSTA OLE MAKSETTU KAHDESSA PÄIVÄSSÄ, VARAUS POISTETAAN KALENTERISTA. ESTERYHMÄN TUNTIHINTA ON KALLIIMPI KUIN YLEISRYHMÄN RIIPPUMATTA SIITÄ, ONKO KYSEESSÄ KOULU- TAI ESTETUNTI.

* VARATESSASI KORVAUSTUNTIA MUISTA KATSOA, ETTÄ RYHMÄ EI OLE TASOASI VAIKEAMPI!